Forest & Ray Dental Budapest

Fogászati klinikánk 2015-ben nyitott meg Budapest szívében, a 13. kerületben. Azóta töretlen lelkesedéssel várjuk régi és új pácienseinket, legyen szó akár általános vagy esztétikai fogászati problémáról, fogszabályozásról vagy szájsebészeti beavatkozásról.

Fogászati rendelő elhelyezkedése

Fogászatunk Budapest 13. kerületének szívében található, a Lehel tér és a Dózsa György út metrómegállók között félúton, a Váci út 64. szám alatt. A rendelő mind tömegközlekedéssel, mind autóval könnyen megközelíthető, parkolás akár a rendelő előtt is lehetséges.

Fogászati rendelő légköre

Amint belép fogászatunkra, recepciósunk fogadja Önt, rögtön érezheti a megnyugtató légkört. A környezet letisztult, minimalista, a fa berendezések és a domináló kék szín mind-mind harmóniát sugároz. A várakozási idő pácienseink elmondása szerint gyorsan eltelik, és a félelem minimálisra csökken fogorvosaink megbízható tekintete láttán.

Fogászati kezelések és fogorvosok

Fogászatunk az általános fogászat mellett szájsebészettel és fogszabályozással is foglalkozik. Jelenleg három általános fogorvosunk van, akik között akad több, mint 25 éves tapasztalattal rendelkező, és PHD hallgató is, így nálunk nagyon sokféle tapasztalatú fogorvoshoz jelentkezhet.

Az általános kezelések, mint például a tömés, gyökérkezelés mellett fogorvosaink vállalnak fogtisztítást is, melynél a legújabb technológiát alkalmazzák, az Airflow-t. Utóbbi kezelés rendkívül modern és hatékony, ha a fogak elszíneződéséről, polírozásáról van szó.

FR Dental rendelő

Az általános fogászat mellett, a fogszabályozás is széleskörű kínálattal rendelkezik nálunk. Egyik legújabb kollégánk a fogszabályozós fogorvos, aki nemcsak kisgyermekekkel és tinédzserekkel, hanem felnőtt fogszabályozással is foglalkozik. Utóbbi egyre népszerűbb lesz napjainkban, ugyanis kezd bekerülni a köztudatba, hogy soha nem késő fogszabályzót viselni, felnőttként is van lehetőség fogaink rendezésére.

Szájsebész fogorvosunk pedig minden problémát meg tud oldani, legyen szó fogpótlásról, szájsebészeti beavatkozásról vagy éppen egy bölcsességfog kihúzásáról.

Különlegességek és akciók

Fogászatunk egyik fő különlegessége, hogy lehetőség van nálunk kisröntgenre és panorámaröntgenre is. Ez meglehetősen meggyorsítja a folyamatot, a kezelés előtt készítünk Önről egy felvételt, majd ezt a fogorvos pár perc múlva már tudja is használni a pontos diagnosztika érdekében.

Emellett folyamatos fogászati akciókkal várjuk Önöket, melyek a fogászat minden területére kiterjednek. Részt vehet nálunk akciós konzultációkon minden témában, havonta más kezelésre adunk kedvezményt, illetve van akciónk várandós és kisgyermekes anyukáknak is. Kedvezményeink folyamatosan frissülnek, mindig a jelenlegi érdeklődés szerint.